I Got Nominated for the Liebster Award ^ _ ^∠☆

The Liebster Award is given to up and coming bloggers who have less than 200 followers. So, what is a Liebster?  The meaning: Liebster is German and means sweetest, kindest, nicest, dearest, beloved, lovely, kind, pleasant, valued, cute, endearing, and welcome. 

Rules of the Liebster Award:

  1.  Each nominee must link back the person who nominated them.henahasan )
  2.  Answer the 10 questions which are given to you by the nominator.
  3.  Nominate 4 other bloggers for this award who have less than 200 followers.
  4.  Create 10 questions for your nominees to answer.
  5. Let the nominees know that they have been nominated by going to their blog and notifying them

Alrighty let me answer my questions from Hena 🙂

Question #1. Why did you start blogging?

Answer: I wanted a place to show case the little creations I have made and keep a chronological order of them so my friends, family, and new friends can see the progress. And also a place to talk randomly about life or whatever comes to mind ^_^

Question #2) Books or movies?

Answer: Books preferably, though if I am going to watch a movie it is probably anime or some kind of lesser-known movie.

Question #3) What is one of your most embarrassing moment?

Answer: Ah dang, seriously? ( ̄~ ̄;)Hokay well I have a lot to choose from LOL So, I will have to pick the time I wasn’t feeling well in class and I had my head laying down on the desk and crying. This guy came up to me and asked if I needed to talk  about anything, I said no, and he replied that anytime I need someone to talk to I could go to him.  That was cool cause I thought he was super cute and kinda had a crush on him. Well, I got to feeling worse and whispered in my best friends ear why I wasn’t feeling good, then asked the teacher to go to the nurses office. When I returned from the nurses, the guy from earlier blurted out to the whole class “Are you done having your period yet?!” Everyone busted out laughing. I was mortified. Turned out when I told my best friend another student over heard her, and in turn told the first guy, who I guess was embarrassed for having offered emotional support when it was really girly pains killing me. Yeah, that was embarrassing for a number of reasons,

Question #4) Do you sing?

Answer: Only when I think no one is listening, and at karaoke. I ❤ karaoke. I recently quit smoking cigarettes (yay 3 weeks as of yesterday) and am looking forward to having a good singing voice again and kicking butt at some karaoke. ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

Question #5) What is something you would really like to try? (Now go make it your goal)

Answer: I would really like to try my hand at sewing again. Though I do not have a sewing machine at this time, I might get one. Soooo we will see ^_^

Question #6) What would you do on a rainy day?

Answer: Make a cup of something nice to sip on, or some soup if it’s cold outside, open the blinds, and watch the rain come in. Sometimes I will play my “rainy day music” and sing along to that, unless someone is home. >.<

Question #7) Choose one word that describes you?

Answer: I think those who know me would agree: Random :p

Question #8) What do you dislike about blogging?

Answer: I can’t really come up with anything other than petty personal issues (like not being able to get my pictures to come out right or not making things fast enough to have more posts)

Question #9)  Who inspires you?

Answer: Many people inspire me in different aspects of life. As for art, decoden, and clay, I have to give a big shout out to the YouTube clay makin’ ladies who’s videos I have watched time and time again – ToniEllisonMyPetiteCakesPaperPastels, CoolRiceBunnies, and everyone at Sweetorials. If you are into clay and other Japanese type cute stuff, I highly recommend checking out their channels.

As for other aspects of life, my Mother is a big inspiration to me because she was able to raise up my brothers and I to be the awesome people we are today. Thanks, mom!

Also I would like to name Davy Crockett and Sam Houston as my historical figures of inspiration 🙂

Question #10) What do you want to eat right this moment? (you can’t say you’re not hungry)

Answer: How did you know!?!? I want some Breakfast Tacos, and we are all out at home right now V_V MMmmm tacos con salsa son muy delicioso! ( ^‐^) But I will settle with drinking this coffee instead, because it is delicious as well.

***************************************************

Here are my nominees:

unexpectedtreasures

ARKADUL

Butterscotch Arts and Novelties

Alexandra Charlotte Pullen

Here are my questions to my nominees:

1.  Do you prefer to write with pens or pencils?

2. What is your favorite vegetable and how is it cooked?

3. Who is your favorite super hero or heroine?

4. Coffee or Tea?

5. Do you prefer the day time or are you a night owl?

6. What is your favorite kind of lipstick or lipgloss?

7. What is your favorite childhood memory?

8. Do you play any musical instruments?

9. Who inspires you in life?

10. Are you having a good day today?

Thanks for checking this out and I hope my nominees will respond ^_^ Take it easy everyone!

Advertisements

One thought on “I Got Nominated for the Liebster Award ^ _ ^∠☆

Don't be shy (☆^ー^☆) I appreciate all feedback!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s